Suztain Naturals - Multi purpose bags 6L - 15 poser pr rulle

Komposterbar multi-purpose påsa 6 Liter x 15 styk

Flera detaljer

T04-003-002
Nytt produkt

15,00 kr

- +

Bevaka produkt
 Läser in
 
Mera information

6 liter Komposterbar multi-purpose pose 15 stk rulle

Komposterbare poser uden skadelig kemi som BPA, phtalater og tungmetaller! Opbevaring med god samvittighed.

Suztain poserne er 100% komposterbare. Fryseposerne er certificeret med OK Compost HOME hvilket betyder at poserne er nedbrydelige i hjemmekomposten. I naturen komposterer poser også; det kommer an på temperaturer og bakterier, sollys m.m., men det går væsentligt langsommere både i vand og oven på jord.

Suztain fryseposer er fremstillet af patenteret bionedbrydeligt plastmateriale (PLA) primært baseret på GMO-fri majs. Poserne er let elastiske og er velegnede til madpakker, pakning af grøntsager mm.

Komposterbare poser er diffusionsåbne, hvorfor fugt kan trænge ud af posen. Indhold i poserne tørrer derfor hurtigere ud end i normale plastposer. Det er en fordel til frugt og grønt, men gør også at du skal være opmærksom på hurtigere udtørring ved frost end normalt.

Mad skal være afkølet, inden du putter den i posen.

Poserne er ikke helt så gennemsigtige som almindelige plastik fryseposer. Til gengæld kan du skrive på dem lige hvor du vil. Poserne fås i størrelserne 4 - 6 - 20 liter til priser tæt på almindelige plastik poser. Skulle du være så uheldig at tabe en i vandet, så er de også nedbrydelige i saltvand.

Poserne er klart mærket med liter indhold, så du nemt kan se hvilken pose du har fat i. Poserne er mærket med home-compost symbolet samt advarselstekst

Certificeringen betyder bla:

Materialet skal kunne nedbryde til vand, CO2 og biomasse. Evnen til at kompostere er testet – og naturligvis bestået – efter krav fastsat i EUs kompost-lovgivning. Testen i HOME-certificeringen laves i et miljø, der minder om det, man ville finde i skoven eller i et godt og vedligeholdt kompostmiljø 
Der er strenge krav til indhold i materialet – strengere grænseværdier, end hvis poserne ‘bare’ var godkendt til fødevarekontakt (de krav overholder de naturligvis også)

Poserne indeholder naturligvis ikke phtalater, bisphenoler og tungmetaller

Brugsanvisning og anvendelse:

Opbevar dine poser køligt. Bemærk udløbsdato på banderolen. Opbevaring ved stuetemperatur forkorter produktets holdbarhed.

Mad skal afkøles før ilægning. Poserne er ikke egnet til ovn og mikroovn. HUSK - poser er ikke legetøj. Affaldshåndtering: Nogle kommuner tillader komposterbare poser med organisk/ grønt affald - spørg lokalt. I øvrige kommuner skal bortskaffelse ske med brændbart restaffald

OBS! Bemærk, at du IKKE må bortskaffe komposterbar bioplast med dit normale plastaffald. Komposterbar plastik forurener den genanvendelige plastik

OBS! Komposterbar bioplast, bør bortskaffes som brændbart affald. 

Størrelse: 36 x 37 cm cm - 15 poser per rulle.

NB:  Fryseposerne er uden skrivefelt - der kan skrives på hele posen. Emballage i samme materiale som poserne.

 
Datablad
Naturlig ProduktYes
OrganiskNo
Innehåll / Förpackning1 roll/15 ct
Fremstillet iPRC
Zero Waste ProduktYes
VeganskYes
TransitBoat
Kända Allergenern/a

Tillbehör

30 andra produkter i samma kategori:

Kunder som köpt denna produkt köpte också:

Inga produkter

Avvaktar beslut Leverans
0,00 kr Moms
0,00 kr Total summa

Priser är inkl. moms

Til kassan